Ajutor

Cum comand ?

Cont

1.Pentru a comanda un produs trebuie sa ai cont. Apasa pe "Inregistreaza-te" si completeaza datele. Vei primi prin e-mail un link de activare a contului. Dupa ce l-ai activat intra in cont cu numele de utilizator si parola. Foloseste o adresa de e-mail valabila, pe care o verifici des. Pe aceasta adresa de e-mail vei primi notificari despre comenzi. Asigura-te ca datele tale introduse la cont sunt corecte.
2. Selectarea primului produs dorit si adaugarea acestuia in cos. Accesarea cosului de cumparaturii prin intermediul optiunii "Cos cumparaturi"; Dupa adaugarea in cos a fiecarui produs continutul cosului de cumparaturi va fi afisat automat. Va puteti continua cumparaturile sau puteti trimite comanda.
Anularea comenzii pentru un anumit produs se face apasand marcajul rosu din dreptul produsului pe care vreti sa-l eliminati din lista.
Dupa ce ati hotarat sa trimiteti comanda, inregistrati-va in cont. Apoi selectati optiunea "Buy". 3. Veti primi un mesaj prin care veti fi informat ca vi se va confirma comanda in termen de maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.
Veti primi in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii, disponibilitatea de stoc a comenzii dumneavostra. 4. Completati obligatoriu toate datele necesare livrarii si facturarii. Dupa care treceti la pasul urmator si verificati daca datele inregistrate sunt corecte. Confirmati comanda.
5. In cazul in care doriti ca plata sa fie facuta cu cardul, completati datele de pe cardul dumneavoastra si aprobati tranzactia. Veti primi un mesaj prin care veti fi anuntat daca tranzactia a fost realizata
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@arpel.ro

Livrare si plata
Livrarea comenzilor online se face numai prin curier rapid. Fiecare produs are o taxa de livrare, in functie de greutate si localitate. Comanda online se plateste ramburs, in numerar, la livrare sau online cu cardul.
Comenzile platite online cu cardul sunt validate dupa confirmarea stocului. Nu se considera automat validate. Vei primi un e-mail in acest sens. Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.